Over Joep at Work

Joep at Work? Ja zeker. Na ruim 10 jaar heeft Joep en Co besloten het roer om te gooien. Maar niet te veel, want aan de naam Joep is iedereen na al die tijd best gehecht geraakt.

Vanuit een prachtige oude kraanfabriek aan het Spaarne in Haarlem, de stad waar wij beroemd en berucht zijn geworden, richten wij ons dagelijks op werving en selectie binnen de IT en Sales & Marketing. Wat ons succesvol maakt is onze persoonlijke aanpak, onze liefde voor mensen en onuitputtelijke drive om onze klanten en kandidaten tevreden te stellen. Om dat goed te doen, halen we werkelijk alles uit de kast. Onze sport achtergrond helpt behoorlijk,  niemand bij Joep at Work kan goed tegen zijn verlies. Tijdens onze dagelijkse tafelvoetbalpotjes gaat het er behoorlijk fanatiek aan toe en kunnen ze ons aan de andere kant van het Spaarne horen.

Ons team

Ons hechte team bestaat uit vijf personen. Thomas en Peter zijn de oprichters van Joep at Work en houden zich bezig met IT gerelateerde functies. Dit is ontstaan vanuit hun succesvolle carrière bij IBM. Hier hebben zij beiden veel sales en managementervaring opgedaan. In 2008 werd het roer omgegooid, tijd voor een nieuwe uitdaging. Samen besloten ze jonge starters binnen de IT te begeleiden en wisten ze via hun netwerk een mooie business op te zetten. Intussen hebben Lisette en Ilse zich bij hen aangesloten.

Lisette is een all round recruiter en sales vrouw, die zich richt op de media branche en voornamelijk commerciële functies. Met haar vlotte babbel en “de aanhouder wint” mentaliteit, weet zij zowel klant als kandidaat optimaal te bedienen.

Ilse, onze marketeer, heeft voor Joep onze fantastische nieuwe branding  gerealiseerd en neemt alle marketing en communicatie taken voor haar rekening. Met haar creativiteit en ervaring, weet zij alle projecten in goede banen te leiden.