Skip to main content

Fit for Work

FIT for Work het programma om je kansen op de arbeidsmarkt nu en post Corona te maximaliseren.

Joep at Work uit Haarlem biedt een uniek trainingsprogramma om mensen fit te maken voor de arbeidsmarkt. Fit for Work is waar het allemaal om draait de komende jaren.

Het Fit for Work programma

Fit for Work is een programma speciaal ontworpen om mensen op een positieve en actieve manier weer te matchen met de huidige arbeidsmarkt en de daarbij behorende nieuwe wijzen van jezelf presenteren – on en offline -!

Het programma bestaat uit een aantal interactieve workshops waarbij de deelnemer één op één aan een arbeidsmarktdeskundige gekoppeld wordt en hij of zij in een aantal workshops heel direct gecoached en begeleid wordt.

Mensen die nu gaan solliciteren – na de Corona crisis – worden geconfronteerd met geheel nieuwe spelregels, omgangsvormen en verwachtingspatronen. Online speelt daarbij een hele grote rol en daarnaast ook het effectief netwerken, een pro actieve instelling, enige mate van zelfreflectie en jezelf goed kunnen neerzetten is essentieel om succesvol te zijn.

Blog Koude Acquisitie

Consultant Fit for Work  Lisette Jonkers

Jezelf presenteren

Hoe presenteer ik mijzelf, met name online?

Netwerken

Nog steeds vindt ongeveer 40% een baan via het eigen netwerk! Hoe zet ik daar op in?

Solliciteren

  Hoe bereid ik mij optimaal voor op gesprekken?

Workshop 1: Persoonlijk Profiel Analyse

 • In de eerste sessie wordt er een persoonlijk profiel van je opgesteld. Hoe zie jij jezelf? Wat is jouw motivatie? Wat zijn je sterke en zwakke punten? Wat zijn jouw persoonlijke doelen?

Workshop 2: Online presentatie

 • We gaan je alle ins en outs van Linkedin en social media bijbrengen. Daarnaast leer je zelf een perfect cv te maken, professioneel met de juiste structuur, toonzetting en twist om bij potentiële werkgevers op te vallen.

Workshop 3: Netwerken

 • We gaan samen je netwerk blootleggen (mapping) en maken een bijbehorende netwerkstrategie: hoe activeer ik mijn verschillende netwerken en maak ik er optimaal gebruik van?

Workshop 4: Banenjacht!

 • Hoe en waar zoek ik naar vacatures die bij mij passen? Wat zijn de (online) kanalen die mij de grootste kans op een match bieden?

Workshop 5: Solliciteren

 • Alle do’s and don’ts rondom het solliciteren en jezelf presenteren.

Sparringsgarantie

 • We staan voor je klaar en helpen je met raad en daad als je vragen hebt of gewoon even wil sparren.

Interesse in dit programma?

Laat je gegevens achter, dan nemen we contact met je op.

  “Een nieuwe baan zoeken is topsport”

  Wij zorgen dat je er fit voor bent!

  Joep at Work is al ruim 11 jaar actief in de arbeidsbemiddeling. Ons dagelijks werk is het begeleiden van mensen naar een nieuwe werkomgeving. Dit doen wij vanuit ons hart, met passie en enthousiasme gaan wij door tot de juiste match gemaakt is.  Joep at Work is één van de grootste werving & selectiebureaus in de Randstad op Sales- en Marketinggebied.

  Wat een verademing en plezier om kennis te maken met Joep at Work. Zij zijn gepassioneerd, bevlogen en zuinig op hun kandidaten en zoeken voor hen de perfecte match. Als kandidaat wordt je door Joep at Work op je gemak gesteld en geïnspireerd. Annemiek Lucas - Planning & Operations bij Centercom.

  Annemiek Lucas
  WhatsApp WhatsApp ons!