Sales training

Koude acquisitie kan je leren

Een praktische training of opfrisser

Koude acquisitie, hoe doe je dat? En vooral, hoe word je daar succesvol in? De sales training van Joep at Work is er voor iedereen die zijn of haar cold-calling skills naar een hoger niveau wil tillen. Zo wordt koude acquisitie voor jou binnen no-time a piece of cake.

Onze sales training is een gedegen en praktijk gerichte training, waarin trainer Lisette de deelnemers alle tools en tips aanreikt om succesvol(ler) te worden in het benaderen van nieuwe prospects. Plezier in het bellen staat hierin voorop. In deze training leren deelnemers hoe ze zich gedegen kunnen voorbereiden, hoe ze een persoonlijk belscript schrijven en hoe ze omgaan met tegenwerpingen.

De duur en intensiteit van de training wordt bepaald aan de hand van jouw behoefte en de mate waarin je onder begeleiding wilt gaan bellen.

Vraag een offerte aan

Wil je meer informatie over de sales training of een offerte opvragen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Tijdens mijn sales training bij Joep at Work, heb ik op een leuke en praktische manier alle noodzakelijke tools geleerd voor een succesvolle carrière in koude acquisitie. Intussen heb ik mijn eerste grote successen telefonisch binnen gehaald!

ImkeAccount Manager Media

Koude acquisitie doe ik na deze training met gemak. Lisette is geweldig! Haar training is zo heerlijk praktisch en to the point. Je kunt gelijk, vol vertrouwen, aan de slag.

Bobby van RusselBobby’s Proposal Support Office