Skip to main content

Wij zijn Joep at Work,

jouw Interim expert in Online Marketing

Tijdelijk een Online Marketing professional nodig? Of zoek je interim opdrachten binnen Online Marketing? Joep at Work helpt je verder.

Join onze Interim Pool

Blijf op de hoogte van interim opdrachten die passen bij jouw expertise.

  Upload hieronder jouw CV

  Join ons Digital Nomad netwerk!

  Joep at Work heeft een groot netwerk van zowel Interim Professionals als toonaangevende bedrijven met uitdagende opdrachten. Zo vinden wij voor jouw organisatie de perfecte Marketeer. Of voor jou als Interimmer de opdracht die matcht bij jouw persoonlijkheid en expertise.

  Een greep uit onze expertises

  Online/Digital Marketing

  35%

  Marketing Intellegence

  25%

  Email Marketing

  20%

  Graphic Designer

  20%
  Alles voor de perfecte match

  We ondersteunen je in het vinden van de perfecte Marketing opdracht. Met het grote netwerk dat we door de jaren heen hebben opgebouwd, maken we de juiste match met jouw profiel. Het liefst ontmoeten we je ook face to face.
  Dat is wel zo persoonlijk.

  SCHRIJF JE IN ALS INTERIMMER
  Beschikbare marketeers met up-to-date skillset

  Razendsnelle veranderingen in de online marketing vragen om flexibele oplossingen. Interim Marketeers met up-to-date skillsets bieden organisaties de kans om hier snel op in te spelen. Het helpt ook dat we bijna alle interimmers face-to-face ontmoeten.
  Wel zo persoonlijk.

  NEEM CONTACT OP MET ONZE CONSULTANTS
  Ontmoet één van onze consultants
  Karin van Buuren CV Tips

  Karin van Buuren

  Interim Expert

  Na alweer 11 jaar in het recruitment vak blijft arbeidsbemiddeling voor mij een uitdaging.
  Ik krijg energie van nieuwe mensen ontmoeten; van professionals die vol trots vertellen over hun vak en die vervolgens te koppelen aan een opdrachtgever die gemotiveerde mensen zoekt met een bepaalde expertise. Humor, positieve energie en enthousiasme vind ik belangrijk in mijn werk en het liefst heb ik het altijd net iets te druk. Ik heb een natuurlijke nieuwsgierigheid naar de achtergrond van mensen en de keuzes die zij gemaakt hebben in hun carrière. Ik ben op mijn best als er chaos heerst die ik onder controle krijg door moeiteloos te zorgen voor een goede werksfeer.

  Ben jij op zoek naar een baan in de Marketing of heb je een vacature waar ik je bij kan helpen, dan hoor ik graag van je!

  De ervaring van opdrachtgever Sdu
  Ingrid - P&O Adviseur SDU

  Ingrid Gödecke

  P&O adviseur bij Sdu

  De samenwerking met Joep at Work bevalt mij prima! Sinds 2018 zijn er bij Sdu al meerdere commerciële functies door Joep at Work ingevuld. Ik heb in de afgelopen maanden veel met Recruiter Karin van Buuren samengewerkt. Ze denkt graag mee en schakelt snel. Keer op keer bewijst ze goed in kaart te hebben wie er bij onze organisatie past. Zelfs in deze moeilijke markt waar goede kandidaten schaars zijn weet Karin de juiste mensen voor te stellen.

  Ik zou het andere organisaties dan ook zeker aanraden eens te kijken wat Joep at Work voor hen kan betekenen.

  De ervaring van Interimmer Suzanne
  Susanne Kuijer - Interim Marketeer Interxion

  Suzanne Kuijer

  Interim Marketeer Interxion datacenters

  Via Joep at Work ging ik in 2016 als Marketing Interimmer aan de slag bij Interxion Datacenters. Het fijne aan Joep at Work vind ik dat zij als gespecialiseerd interimbureau in Marketing weten wat er in de markt speelt en de juiste connecties hebben. Na een persoonlijk gesprek op kantoor in Haarlem, waarin er dieper werd ingegaan op mijn interesses en expertises, kon er een passende opdracht voor mij worden gevonden. En ik zit er nog steeds met veel plezier!

  Ik ben Joep at Work dankbaar voor hun netwerk en heb de samenwerking als duurzaam en persoonlijk ervaren. Daarom raad ik andere interimmers zeker aan om Joep at Work in te zetten als verlenging van hun eigen netwerk.

  Onze opdrachtgevers

  WhatsApp WhatsApp ons!