Skip to main content

Krijg (weer) plezier in koude acquisitie en verhoog het aantal verkopen via de telefoon. In de training ga je aan de slag met cold-calling technieken, afgestemd op jouw business.

Een praktische training of opfrisser

Koude acquisitie, hoe doe je dat? En vooral, hoe word je daar succesvol in? De sales training van Joep at Work is er voor iedereen die zijn of haar cold-calling skills naar een hoger niveau wil tillen. Zo wordt koude acquisitie voor jou binnen no-time een koud kunstje.

Onze sales training is een gedegen en praktijk gerichte training, waarin trainer Lisette de deelnemers alle tools en tips aanreikt om succesvol(ler) te worden in het benaderen van nieuwe prospects. Plezier in het bellen staat hierin voorop. In deze training leren deelnemers hoe ze zich gedegen kunnen voorbereiden, hoe ze een persoonlijk belscript schrijven en hoe ze omgaan met tegenwerpingen.

De duur en intensiteit van de training wordt bepaald aan de hand van jouw behoefte.

Blog Koude Acquisitie

Trainer Lisette Jonkers

Voorbereiding

Hoe bereid ik koude acquisitiegesprekken voor en hoe creëer ik de juiste setting?

Belscript

Wat is de beste openingszin en hoe overtuig ik potentiële klanten via de telefoon?

Seal the Deal

Op welke manier kom ik aan tafel bij potentiële klanten en hoe ga ik om met tegenwerpingen?

Inhoud van de Koude Acquisitietraining

Voorbereiding

 • Opstellen van een Lead-Lijst
 • Creëren van een belomgeving
 • Vaststellen van Tone of Voice

Belscript

 • Begroeting
 • Openingszin
 • Pijninzicht
 • Pijnstiller
 • USP’s

Seal the Deal

 • Maken van concrete afspraken
 • Omgaan met tegenwerpingen
 • Begeleid bellen met prospects

 

Volledig afgestemd op jouw wensen

De inhoud van de training wordt naast bovenstaande onderwerpen afgestemd op jouw situatie. Op basis van een vrijblijvend intake gesprek met trainer Lisette stel je de definitieve inhoud en datum vast. De 1-op-1 training wordt op ons kantoor in Haarlem gegeven, maar in-house op locatie naar keuze is ook een mogelijkheid. Zijn er meerdere collega’s die een training willen volgen? De koude acquisitietraining wordt ook in groepsverband gegeven!

Interesse in deze training?

Laat je gegevens achter, dan nemen we contact met je op.

  “Koude acquisitie is net als tennis.

  Zorg dat die bal over en weer blijft gaan!”

  Lisette Jonkers is al 9 jaar Recruitment Manager bij Joep at Work. Daarnaast verzorgt ze Salestrainingen op maat aan bedrijven en ondernemers om succesvoller te acquireren. Joep at Work is één van de grootste werving & selectiebureaus in de Randstad op Sales- en Marketinggebied.

  Tijdens mijn sales training bij Joep at Work, heb ik op een leuke en praktische manier alle noodzakelijke tools geleerd voor een succesvolle carrière in koude acquisitie. Intussen heb ik mijn eerste grote successen telefonisch binnen gehaald!

  Imke
  WhatsApp WhatsApp ons!